כל אחד מאיתנו אוכל פיצה, וזה משהו שקל לדרג. נמאס שיש מלא פיצריות נוראיות שממשיכות לתפקד.
הגיע הזמן להציב סטנדרטים.
ואלו הקריטריונים לאיכות הפיצה:
איזה גודל פיצה הזמנת? משולש/אישית/בינונית/משפחתית/ענקית
יחסית לגודל שהזמנת המנה הייתה? קטנה/ בסדר/ גדולה
עובי הפיצה? דקה/ בינונית/ עבה
מה איכות התוספות? זוועה/ לא משהו/ מניח את הדעת/ טוב/ משובח
צפיפות התוספת בפיצה? קמצנים/סביר/ טוב
יחס גבינה לעגבניות (מי שולט בפיצה)? עגבניה/שווה/גבינה
איכות הרוטב? טעם של קטשופ/ בסדר/ איכותי
איכות הגבינה? זולה/ סבירה/איכותית
כמות גבינה? מעט/ בסדר/ הרבה
תחושת בטן? קילקול קיבה/ לא שבעתי/ בסדר/מלא/ מפוצץ
רמת שומניות בפיצה? דל שומן/ בסדר/סופגניה (כלומר, פיצה האט)
מחיר למגש פיצה? יקר/סביר/זול
סה"כ - שווה את המחיר? לא/כן
הערות:
במקרה שהשירות גרוע - תמיד אפשר להשאיר שייקל.
אתם מוזמנים למלא טופס כזה ולשלוח לי, ואני אפרסם אותו.
3/16/2008
דירוג פיצריות
תוויות:
איך לשפר את שעות הפנאי
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה